Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 10:00 - Търговията с опиум на анаглийската кралска фамилия през 18. век
Автор: krutata Категория: История   
Прочетен: 1706 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди да преминем към Англия, трябва да изясним някои понятия.

КРАЛИЦАТА е глава на английската кралска фамилия на британската колониална империя със столица Лондон, управлявана от премиер — министър и кабинет с близки съветници.

Лондон обаче, както Ватикана в Рим, има своя отделна, независима град — държава, т.нар. Лондонско СИТИ. „Сити“ — то, което се смята за най-богатата квадратна миля в света, е с площ 2,7 кв. км в сърцето на английската столица. То има около 4600 жители и 500 000 работни места. Правителството на Лондонското СИТИ е КОРОНАТА, която се състои от 13 мъже и крал — ЛОРД МАЙОР. Тук се намират най-богатите и най-властните икономически институции в Англия, например контролираната от Ротшилд „Английска банка“, Lloyd’s of London, Лондонската борса, бюра на международни търговски концерни като Fleet Street, сърцето на вестникарския и издателския свят и др. Лондонското сити не принадлежи на Англия. То не е подчинено нито на монархията, нито на правителството на Британския парламент. „Сити“ — то е истинското правителство на Великобритания, защото кралицата, както и английският премиер са подчинени на „Лорд майора“ и зависят от него. Фасадата на премиер — министъра и кабинета уж създава впечатлението, че те дърпат конците, но реално са обикновени марионетки на „Сити“ — то.

Когато КРАЛИЦА посещава Лондонското СИТИ, бива посрещана от ЛОРД МАЙОРА на Temple Bar, символичната порта на града. Тя се покланя и моли за разрешение да прекоси неговата суверенна държава. Той разрешава влизането и, като и предава държавния меч. При подобни държавния меч. При подобни държавни посещения ЛОРД МАЙОРЪТ блести в своята роба, украсена с верижка, за разлика от обикновеното „ежедневно облекло“ на кралската свита. След това той придружава кралицата през града, която върви две крачки след него.

 

Създаването на „Английската банка“ както обясних накратко, става възможно чрез Уилям Петерсън, който е сити — агент. Според казаното от Дес Грифин, СИТИ — то се контролира от империята на Ротшилд.

 

За да избегнем объркването, трябва да подчертаем, че в Англия съществува две действащи империи. Едната е Британската колониална империя под властта на кралската фамилия, а другата империя на Короната. Всички колонии с бяло население (Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Канада) са подчинени на английското правителство. Всички останали колонии (Индия, Египет, Бермудите, Малта, Сингапур, Хонконг, Гибралтар и колониите в Централна Америка) са собственост на Короната, т.нар. Коронни колонии.

Това не значи, че двете не работят съвместно. По време на разширяването на английските колонии британската FAST INDIA MERCHANT COMPANY (BAIMC) натрупва колосално богатство от търговия на опиум. BAIMC създава Inland Mission, чиято основна задача е да направи китайските евтино заплатени работници зависими от опиума, за да създаде пазар за своята стока. Британската кралска фамилия е дотолкова запленена от печалбите, че заработва съвместно с BAIMC. Тя започва да облага с данъци производителите на опиум в Индия. Колосалните количества опиум се разтоварват в China Tea Chppers и около 13% от постъпленията на Индия под управлението на Короната идват от продажбата в Китай на чист бенгалски опиум.

Едва ли кралското семейство иска нейната тъмна страна да излезе наяве. В бизнеса са замесени и английските тайни служби минските. Това са BRITISH MILITARY ITELEGENCE DEPARTAMENT (MI 6) и SECRET INTELLIGENCE SERVICE (SIS).

MI 6 могат да бъдат проследени назад до кралица Елизабет, когато сър Френсис Уолингтъм става ковчежник на отдел Dirty Tricks на MI 6. След няколко века опит MI 6 се считат за едни от най-добрите световни тайни служби. BAIMC стабилно води състезанието на опиумния пазар в продължение на един век, когато през 1829 г. китайското правителство забранява пушенето на опиум. От 1791 г. до 1894 г. под контрола на Британската Корона броят на концесираните опиумни плантации се увеличава от 87 на 663. В крайна сметка се стига до т.нар. Опиумна война в Китай. През 1729 г. BAIMC създава „КОМИТЕТ на 300-те“ (Committee of 300), за да борави международните банкови и комерсиални дела. („Комитетът на 300-те“ днес е една от най-важните тайни организации и също работи за „Единното световно правителство“.) Говорим за т.нар. Сити — елит. Същата организация по-късно разработва тактики, за да надхитри китайския закон срещу наркотиците.

 

ЛОРД ИНЧКЕЙП създава „Корабоплавателно дружество П & О“ и всъщност той основава „Хонконгската и Шанхайската банка“, която потулва търговията с опиум. Останалите британски банки — участнички са: The British Bank of the Middle East, Midland Bank, National Westminster Bank, Barclays Bank, The Royal Bank of Canada и Baring Brothers Bank. Всички те са свързани чрез „Комитет на 300-те“ с банките „Ротшилд“

Когато се строи железницата Хариман — от Калифорния до източните американски щати — с кораби са докарани хиляди евтино заплатени китайски работници. Много от тях вече са зависими от опиума и така наркотичният пазар се разширява към САЩ. ХАРИМАН създава своята империя от железници със заемите на N. М. Rothschild & Sons Bank в Лондон.

Има основания да се смята, че китайските зависими от опиума работници са внесени умишлено, за да се разшири наркотичният пазар в САЩ.

 

Бележка към настоящата ситуация:

В изданието от 8 септември 1993 г. в „Нова солидарност“ излезе статия под заглавие „Кралицата и наркотиците“. В нея се казва:

Днес вече е прецедент, рядка и приятна изненада, когато в британската преса се появи нещо за кралското семейство, доближаващо се до истината. Последната седмица една такава новина от първа страница на достопочтения лондонски „Таймс“ от 27 август 1993 г. се състезаваше със световно — „политическите събития“ с едрото си заглавие. Заглавието: „Кралската фамилия е high в Хайленд“. Статията, която се базира на внимателно проучения репортаж на шотландското списание „Леопард“ разкрива, че кралският двор притежава наркотици за собствени нужди. Въз основа на оригинални документи „Леопард“ доказва, че кралица Виктория и нейният антураж, например фамилиите Чърчил и Ротшилд, редовно поръчвали големи пратки кокаин, хероин и други наркотици. „Таймс“ твърди същото. Той пише с наслада следното: „Кралица Виктория, монархът със строгото лице, с добре познатото за нея «Не намираме, че това е смешно» изглежда е поръчала за кралското домакинство достатъчно кокаин и хероин, за да надруса цяла шотландска равнина в Хайленд“. Документите от аптеката показват, че роялистите и техните гости редовно са снабдявани с огромни количества кокаинови и хероинови разтвори…




Тагове:   търговия,   опиум,   банки,


Гласувай:
2



1. krysy - Поздравления!
10.05.2013 08:13
Интересен постинг.
цитирай
2. danailvdimitrov - същият Ротшилд е този който присъства лично на подписването на
11.05.2013 23:27
Сан Стефанския мирен договор за да се увери, че има статут на временно споразумение, който финансира националните революции в Европа (част от които е и българската) и който живее известно време в имението Кобург на бъдещия наш цар-католик и окултист Фердинанд.

А нашите масончета-революционери -Касабов,Балабанов,Ботев,Каравелов,И.Ведър и т.н ще притичват ката ден до Женева и Лондон за инструкции от А.Пайк и Мацини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 562248
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031