Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2017 17:02 - Клондайкът и Ел Дорадото на река Марица и на колко се изчисляват новооткритите дълбоко засекретени безчетни богатства в нея!Пак ли бандитска концесия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4930 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 20.07.2017 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В медийното пространство от много време циркулира една удивителна информация за новооткрити древни безчетни и несметни богатства по река Марица и ареала на таксона на Българите около нея,и само защото е в закодирана форма тази информация,не са хукнали всички от таксона на Българите да товарят неизчерпаеми товари от тези богатства,пред които култовите легендарни богатства на Клондайк и Ел Дорадо са прашинки,и за които заговорниците срещу Българите и душманите ни знаят отлично и затова провеждат вече последния решителен етап на нашето затриване!  

image
+
image
+
image
 
Обаче защото това богатство е на Българските Богове Демиурзи,пък ние феноменните Българи сме Техни генетични потомци,то Те сега ни дадоха  

Свещения шифър  

чрез който да разсекретим и прочетем тази витаеща и носеща се около нас информация и се просветим,за да си вземем законовото ни наследствено Божие богатство! 
 
ДА СЕ ПРОСВЕТИМ
с=с Бог Исус и Богиня Матара Диана 

 
Започваме овертюрната загрявка преди разсекретяването на основната информация за новооткритите безчетни и несметни богатства по река Марица ! 
 
НЕИЗЧЕРПАЕМИ ТОВАРИ БОГАТСТВА
от=ТОВАРИ БОГАТСТВА от Изуш и Богиня Матара Диана  

ТАКСОН=КАН Т СО=Кан (Жреци) на Диана и Иса
таксонът е термин,с който се обозначава един организъм или съвкупност от организми. В класификацията на организмите на Карл Линей, на всеки таксон съответства определено таксономична категория, с което се определя мястото му в систематичната йерархия, отразяваща еволюционните връзки. 

Или казано в прав текст ареалът на таксона е свещената и неприкосновена територия на Българските Божии потомци,засега в географските рамки на сегашна България,скоро време и в рамките на възстановената Свещена Българска империя,която пак ще обхваща цялата Земя и всички племена!  
 
image +
image

ВИТАЕ И СЕ НОСИ постоянно около нас=постоянно около нас Богиня Диана и Исус  
 
ВИТАЕ И СЕ НОСИ=ВЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА – 
Първосътворенческият Божи светилищен комплекс и Първосвещен Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град и постоянно тяхно местообитание във Време– пространствения континиум – Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп,команден център и Главен портал на континиума 
  
 –– още инфо в блога ни с парола на търсачката "безистена и храм безистена"


image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен 

Преди да разкрием обаче тайната на Клондайкът и на Елдорадото на новооткритите древни безчетни и несметни богатства по река Марица,вижте двата ни репортажа за златните и другите смъртоносни за Българите и за човеците земни богатства на България,които заговорниците срещу Божия Български народ крадат от Свещената ни земя и същевременно най–умишлено ни подлагат на открит и вече неприкрит геноцид по перфидния план с хиляди и безброй подробно планирани и разработени точки и мероприятия за нашето окончателно затриване!  



Последният удар за България

Казват, че само щастливи миньори ще има в новата мина в Трън.
Гледайте един много интересен филм.

Как концесиите за нови мини в България са смъртната присъда за страната и хората.
How new mining concessions will be the final blow to Bulgaria and her people
.

Повече хора с негативни коментари изобщо не са разбрали, че този филм не е толкова за мините или природата. Тук говорим най-вече за най-фундаменталното право на всички българи, а именно, че само и единствено хората решават какво се случва на тяхната територия.
Ако те не искат да има мина в махалата, която няма да им носи достатъчно (нищо) или която е (може да е) опасна за обществото или околната среда, няма да има мина. Точка по върпоса.
Скоро и в България хората ще осъзнават, че няма нищо по-силно от волята на народа и най-после ще научат да отстояват техните права.
Патрик Смитьойс

ПАТРИК  СМИТЬОЙС=Кан (Жрец) от Исус и Богиня Матара Диана 
 
И защото една от най–важните наши просветителски мисии е да ви разкриваме безбройните мегалитни енергийни светилищни съоръжения из България и по света, които Българскити феноменни строители изграждат за Единната нергийна планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,чрез която регулират и управляват всички процеси на Земята,

image

сега ви показваме в минута 6:15 от филма поредната средно голяма изкуствено построена мегалитна пирамида,част от местна енергийна светилищна каскада,и която заговорниците срещу Българите умишлено са блокирали чрез отровното езерно хвосто– хранилище.
Те са свършили злодейската си работа,обаче ние сега заедно с вас в името на Боговете ни Отец ни Исус и Майка ни Мария Магдалена,Които са последните навоепохални аватарни проявления на Боговете Демиурзи,неутрализираме злодейското им дело и активираме окултно – дистанционно пирамидата отново в съвместен работен последователен и паралелен режим с другите светилищни съоръжения и комплекси в България и по целия свят,с които сме ви просветили и енергийно пречистили и осветили досега в нашите статии!
 
Обръщаме ви внимание кои са Българите в Панагюрище,(за който научихме от филма, че Панагюрище е градът в България с най – много болни от рак) които заговорниците срещу Българите подлагат на масово черно – енергийно раково разболяване и открито геноцидно унищожение,и умишлено на най – нагло и черно психотронно облъчване,като както казва един от анкетираните,че вместо да построят за панагюрци АГ – болница за раждане на повече деца,заговорниците и душманите ни концесионири и крадци мафиоти,най–цинично построили за тях модерна болница за раково болните и умиращите от тяхната дейност,прорицавайки и внушавайки и на здравите какво ги очаква скоро,като пък същевременно в тая болница вместо да лекуват болните,ги доразболяват и убиват умишлено с перфидно разработената за целта усмъртяваща методика в тайните лаборатории на ЦРУ,КГБ,МОСАД и всички други служби на обединените заговорници срещу Българите,работещи ден и нощ за тоталното затриване на свещения Божи Български ген и етнос,и на които обаче няма да пропуснем и този да изпратим нашия поздравителен адрес с уверението ни,че този път вече всички те ще си платят сметката за многовековните злини,които те и техните предци –злодеи са натворили връз свещения Божи Български народ и осополявени и каещи се горко и виещи на умряло в прахта пред краката ни,ще реват към нас късащи дрехите и раздиращи месата си и скубещи си косите,за да им ходатайстваме пред Боговете ни за прошка и спасението им от огъня на пъкъла,както и да ги уверим за пореден път,че ––
 
image
 
–– и ги уверим за пореден път,че Българският свещен Божи ген е непобедим, безсмъртен и е вечен,и че имат много поздрави от Отец ни Господ Бог Исус Демиургът, Който вече в открит текст им казва на всичките наши душмани,че
 
image 

и затова жална им майка на тях и нещастни им душите,и прошка никаква повече от Него за душманите ни! 
 

Припомняме ви кои са Българите в Панагюрище,които заговорниците срещу Българите затриват злодейски в ускорени темпове и с мазни благовидни юдейски манипулационни усмивки в репортажа за Трън,като разсекретяваме пак жреческия произход и корен на жителите на най-борческия и революционен жертвен град в България–Панагюрище,който е основан от ямболските войнуци,които са легализираните потомци на ямболската първосвещена жреческа колегия,минала в конспиративен режим след поробването на България

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
 
 
 

Добивът на злато в България е грабеж на века и геноцид 

„Дънди Прешъс металс" изнася изключително ценни неща от България, без да плаща за това. Това каза в студиото на „Всяка неделя" по Нова телевизия проф. Вълко Гергелчев.
Договорът на тази фирма им разрешава да добиват 1 милион тона руда.
Преди „Дънди Прешъс металс" работеше една ирландска фирма, в тези находища има не само злато, а и още 40 вида полезни изкопаеми. След това добивите се увеличиха до 3 милиона тона.
Според него „Дънди Прешъс" изнася с контейнери всичко добито в Намибия и там извлича всички полезни изкопаеми. През 2012 г. печалбата на компанията е била над 1.5 милиарда долара, но са обявили само 200 милиона.
Това с "Дънди Прешъс" го наричам престъплението на века, каза професорът. И посочи, че за 10 години сме загубили между 25 и 30 милиарда долара.

Масови заболявания от бронхопневмония при децата заради арсен, олово, кадмий и други тежки метали; завишен брой на раковите заболявания, малформации при децата, завишен косопад и безплодие.
Проблемите с мините в Средногорието не са от вчера - изоставените стари хвостохранилища тровят питейната вода в района. Това позволява на сегашните опериращи минни компании на тази територия да отричат да са причина за каквото и да е замърсяване в региона. Тъй като са голям работодател, те използват влиянието си върху местната общност и чрез заплахи и натиск си осигуряват мълчанието на местните хора, въпреки очевидните здравни и екологични проблеми.


И ето сега тайната на Клондайкът и на Елдорадото на новооткритите древни безчетни и несметни богатства на Българите по река Марица,които за разлика от смъртоносните златни богатства от горните два репортажа,са безкрайно по–големи,безценни и най–важното животодаряващи и най–вече Божествено–феноменни!
+.


Сестри Диневи - Река Марица,
 
В тази култова тракийска емблематична песен от Пловдивско–Пазарджишкия фолклорно–кръчмарски певчески регион,са въплатени химерните въжделения на сиромасите Българи,споделяни най–често на маса,за трансформация на водата на реката и въздуха на небесата във вино,ракия и разни салати и мезета и други благинки за тялото и Душата! 
 
СИРОМАСИ угнетените потомци на=угнетените потомци на Исус и Мария 

Въпреки,че на мераклиите за това чудо тази метафорична химера и възвишен блян и поетична хипербола им е пределно ясно,че тия техни мераци са само в сферата на мечтите и фантазията,винаги когато я пеят тази песен,дори и да не са пили виното и лютата ракия,тя предизвиква у тях и в слушателите ѝ виждащо се и осезаемо вътрешно блаженство и неприкрит изригващ отвътре външен възторг и ентусиазъм в смисъл "ми ако това вземе и стане...!", които опиянчени искрени емоции би следвало да са придружени с култовата превенция "Недай си Боже!" или "Дай си Боже...!" 
 
МЕТАФОРИТШНИ ХИМЕРИ за=ХИМЕРИ за Ешуа и Богиня Матара Диана 

МЕРАЦИ
по=по Мария и Иса

МЕРАЦИ
по=МЕРАТСИ по=по Матара и Иса  
 

МЕЧТИ за=МЕТШТИ за=за Ешуа и Мат Диана  

ФАНТАЗИИ
от/по=от/по Богиня Диана и Иза 

ЕНТУСИАЗЪМ породен от=породен от Исуз и Ма (Майка) Диана  
 


... песента предизвиква у певачите и в слушателите ѝ виждащо се и осезаемо вътрешно блаженство и  неприкрит изригващ отвътре възторг и ентусиазъм в смисъл "ми ако това вземе и стане...!", които опиянчени искрени емоции би следвало да са придружени с култовата превенция "Недай си Боже!" или пък както ние сега прорицаваме "Дай си Боже...!" 
 
ТОВА ВЗЕМЕ И СТАНЕ
=Бог Исуз и Богиня Мат Диана – 
няма "ако",няма "ами",защото това – разкриването и Явяването на Боговете ни,вече е невъзвратимо в ход и в действие!
 
ТОВА ВЗЕМЕ И СТАНЕ
че дойдат=че дойдат Бог Исуз и Богиня Мат Диана  –
ще дойдат,ще дойдат...!
Ще дойдат обезателно,въпреки че Те винаги са постоянно и неотменно плътно около нас – децата им,временно невидими все още !  

НЕВИДИМИ ВСЕ ОЩЕ
=НЕВИДИМИ ВСЕ ОШТЕ=Богиня Мат Диана и Бог Исуш   –
и ако това са Невидими Богове,както в този израз,в който ни се показват и се виждат отвсякъде,значи Те вече нацяло смъкват маскировъчните одежди! 


Ето разсекренените послания и в този култов суеверен превантивен разговорен израз :

НЕДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж 

НЕДАЙ СИ БОЖЕ=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН  –
Първосътворенческият Божи светилищен комплекс и Първосвещен Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град и постоянно тяхно местообитание във Време– пространствения континиум Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп
 
ДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж 

ДАЙ СИ БОЖЕ=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ПОЕТИЧНА ХИПЕРБОЛА=Богиня Диана и Бог Ешуа са Болхари
твърдението в код на поетичната хипербола (стилистична фигура,която представлява съзнателно силно преувеличение на образи,на характеристиката на предмет,на човек или на действие,с цел авторът да изведе на преден план съществените им особености и да изрази емоционалното си отношение към тях),че Боговете Демиурзи са Българи,не е нито измислица,нито силно преувеличение или плод на болна и развинтена фантазия и щастливи розови сънища,ами е самата Света Божия световна Истина,скрита с кода на Свещения шифър и подготвена и вече активирана за разкриване пред Българите и света в сегашно време чрез безбройните автентични документи по тази транс – епохална тайна в нашия Техен блог! 
 
ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Диана 

САМАТА ИСТИНА са=са Исус и Мат Диана 
  

СКРИТИ С КОДА на=на Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия 

Ето разсекретени култовите послания в песента,неосъществими за непосветените и простосмъртните,но рутинна свръхестествена практика за феноменните Български жреци,генетични потомци на които сме ние с вас с онаследените техни Божествени характеристики и параметри! 
 
Да даде Господ дай Боже,
всеки ден аванс да дават,
на два – три дена заплата  
 
Река Марица ракия да тече
а тревата шопска салата!
 
АВАНС
=Бог Иса

ВСЕКИ ДЕН до нас са=до нас са Бокиня Диана и Иса  
 
Ето и в какви валутни единици ни плащат надницата и заплатата Боговете ни:  
 
НАДНИЦА=ДИАН ИЦА=Диана и Иса

ЗАПЛАТА
=Иза Ел (Змей) и Богиня Диана  
 
Поредните документи удостоверяващи,че река Марица е свещената Българска Тракийска река заедно с Тунджа и Арда на Земния Рай на Българските Богове Демиурзи Исус и Диана,Мария Магдалена  

МАРИЦА
=Мария и Иса

МАРИТСА=Матара и Иса=Мария Диана и Иса  

МАРИЦА РАКИЯ ДА СТАНЕ
=Матара Диана и Исус от Тракия 
 


АРДА ТУНДЖА И МАРИЦА
=Рода на Исуж и Матара Диана=Народа на Исус и Матара Диана
трите свещени Райски реки,около които се поражда човешкият живот на генетичните потомци на Боговете Демиурзи – феноменните Българи 
 
Каква съкровена тайна и висша надежда и блян ни съобщава травиалният култов Български домашно–ресторантски гастрономически деликатес шопска салата
 
ШОПСКА САЛАТА=Сина на Исуш Ел (Змей) и Богиня Диана=Сина от Дуло на Бок Исуш – 
в това традиционно изконно Българско ястие е скрита епохалната тайна за Идването на обещаният от Боговете ни техен Син,човешкият син,Божият Син – Спасителят на Българите,човечеството и на света,отгледан и селектиран в продължение на 2000 години в 100 святи и праведни поколения в непрекъсната линия на първосвещената златна Божия генеалогия на Дуло  
 
Тези лингва вълшебства са нагледна практическа демонстрация на жреческо свещенодействие – свръхестествена феноменна операция на трансформация на Тракийските сакралии – свещената река Марица и на Тракийската Райска природа,в духовни и материални блага за задоволяване на потребностите на Българите по свръхестествен чудотворен начин в Рога на изобилието – Райската Земя Тракия и България!   
 
image

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина 
 

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Болгария на Диана и Иза
    
РАЙСКА ЗЕМЯ ТРАКИЯ на=ТРАКИЯ на Кан (Жреци) на Исуз и Мария  
 


Ще направим кратко лингва – лабораторно упражнение по разсекретяване на бездънната и безбрежна Българска секретна родова и историческа информация и документация, архивирани в изконно бившата и скоро пак отново изконна Българска територия и индианска цивилизация в Америка във връзка със съвременните символи на забогатяване и материално богатство – култовите емблематични Клондайк и Ел Дорадо
 
ЗАБОГАТЯВАНЕ с=с Бог Иза и Богиня Диана

Клондайк е река в северозападна Канада,десен приток на река Юкон. Реката води началото си от планината Огилви и се влива в река Юкон близо до град  Dawson /Довсън. Дължината ѝ е 160 км.

Защо ли Канада се казва Канада,продължава голямото семантично чудене и манипулиране от етимолозите за произхода и значението на името на Канада,за да ни пропуснат от вездесъщата анти–Българска цензура по целия свят и ни изтърват да кажем от нашата скромна и все още незабелижима за непосветените,но висока Божествена трибуна,що значи Канада!  
 
КАНАДА=КАН ДАА + Н (кодировъчен назал)=КА ДАНА=Кан (Жреци) на Диана – 
по името и жреческия индекс на Българските Канове/Жреци на Богиня Диана,разселили някога по тия земи поредните тракийски племена и ги очовековечавали,култивирайки и цивилизовайки ги периодически по генно–инженерен път със свещения феноменен Български Божествен ген 

река ЮКОН на=река на КОЮН=река на Кан (Жреци) 

планина ОГИЛВИ по името на=река по името на Болги – 
по името на Балгите,Българите,които са жреците на тия племена 
 
Хайде честито сега и на гражданите на  град Dawson /Довсън за възстановеното истинско сакрално име на града им – като ги вземем отново под юрисдикцията на Свещената Българска империя и отидем с вас да отрежем лентата на активирания отново централен светилищен комплекс и Рог на изобилието,ще почерпят,а някои от вас Българи,живеещи там в далечна емигрантска носталгия,да вземете да им преведете на окепенчените и зомбирани американци тия документи за ваша законна гордост,радост и кеф пред тях!  
 
DAWSON=Диана и Бог Иса=Богиня Диана и Иса  
 

РЕЖЕМ ЛЕНТАТА
=Дуло от Ежуа и Матара
 

И нека пак да се насладим на висшия и извисен поетичен етимоложки творчески интелект на лингвистите в Америка и САЩ,които ни поучават като бавно развиващи се плоскомозъчни лапнишарани,че името на реката Клондайк произлизало от езика на индианците хан,които наричали реката Tron – Duick, което означавало "побита вода" имайки предвид стълбовете,които индианците забивали в реката,за да ловят сьомга.  

Тези индианци уж имали много божества,пък как тъй няма да се сетят или божествата им няма да ги накарат да кръстят реката си на някои от техните имена и на техните служители!  

КЛОНДАЙК=Кан (Жреци) Кала (Змей) на Диана
Българските жреци от змейския род Дуло от генетичните потомци на Българската Богиня Диана,коиго са въвели пернатия змей за висша сакрална аристократична животинска хералдика на Българската потомствена жреческа каста на индианците  

ПЕРНАТ ЗМЕЙ=Богиня Матара и Иза  
 
Tron – Duick=Диана от Тракия=Кан (Жреци) от Рода на Диана 

С откриването на злато при ручея Бонанза в района на река Клондайк през средата на август 1896 започва т.нар. "Златна треска в Аляска" .
От тогава думата "клондайк" често се явява синоним на невъобразимо богато място, източник на огромни блага.  

НЕВЪОБРАЗИМО МЕСТО
на=на Бог Исуз и Богиня Мат Мария 

Демонстрираме една от основните кодировъчни техники в инструментариума на Свещения шифър – прибаването и премахването на произволен брой кодировъчни назали Н за получаване на повече шифровъчни комбинации и пермутации:

БОНАНЗА=БОНАНЗА + Н (кодировъчен назал) =
БОНАНАНА... НАНАНАНЗА=БОАЗА=БО АЗА=Бог Иза 

КОМБИНАЦИИ от=КОМБИНАТСИИ от=от Иса и Богиня Майка Диана  

ПЕРМУТАЦИИ
=ПЕРМУТАТСИИ=Богиня Матара Диана и Иса
  

Хан (на английски: Han) е северноамериканско индианско племе, което живее на границата между Аляска и Юкон, на 20 км южно от Довсън. Името им идва от съкращаването на „ханкуичин – хора от реката“, както ги наричат съседите им от племето куичин. Самите те се наричат „Тр’ондек хуч’ин – обяснено за непосветените като първосигналното десакрализирано "хората от Клондайк“. 

Въобще има ли някакво съмнение и колебание кои са кръстили това индианско племе на себе си! 

ХАН=ХАН=Хан 
кръстени са от Българските им жреци на техния титул Хан,сиреч Жрец,независимо дали е Хан,Ган или Кан,защото е едно и също,и заради което вижте какви ожесточени безкрайни празни и безсмислени академични и аматьорски спорове и полемични битки се водят какви са били Българските Жреци – Канове или Ханове!  

Разсекретеният пълен кръстнически титулен документ на племето е категоричен:

ХАНКУИЧИН=ХАНКВИЧИН=ХАНКВИТШИН=Кан (Жреци) на Бохиня Диана и Ешуа  

КВИЧИН=КВИТШИН=Бокиня Диана и Ешуа 

Същото документира и тяхното самонаименование  Тр’ондек хуч’ин : 
 
ТР ОНДЕК ХУЧ ИН
=Хан (Кан,Жреци) на Диана и Ешуа от Тракия   

САМОНАИМЕНОВАНИЕ от=от Иса и Богиня Мама=от Иса и Богиня Мария Магдалена 


Преди златната треска в Клондайк (1897) има три групи хан, които живеят в поречието на река Юкон. И трите групи говорят атабаски език, малко по-различен от съседните атабаски езици и по-близък с езика на кучин.
 
Този документ свидетелства безапелационно кои са съчинили от Българския Сътворенчески език чрез Свещения шифър поредния език на поредното тракийско безфеноменно синтетично индианско племе от био–роботи,разселено от Българските Жреци от Райската Земя Тракия по тия места!  

АТАБАСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса  
 

 –– справка за био–роботите от които са всички тракийски племена,с които Българите заселват целия свят,от които са и индианските племена,вижте  Тука  и  Тука  

ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА
на=на Кан (Жреци) на Диана и Иса от Ямбол
защото сакралната семантика на думата племе документира само на Български и само понятно на Български чрез Свещеният шифър,откъде са произведени и са тръгнали всички човешки племена на света:  

ПЛЕМЕ=
ЕЛЕМП=Олемп=Олимп
родното место и постоянно месообиталище на Боговете Демиурзи,което обаче не е този официалният Олимп,ами е истинският – Ямбол,с малко по–различна деанаграмна комбинация!  

ПЛЕМЕ
=ЕМПЕЛ=Емпол=Ямпол=Ямбол  

През 1897 г. Джек Лондон – поредният изявен представител на Българския духовен и творчески интелектуален елит на Българския Божествен род Дуло сред всички народи,  заминава за Клондайк и става златотърсач, като се сдобива ако не със злато, то поне със златен материал за първите си успешни разкази   

ДЖЕК ЛОНДОН=Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Ежуа
 



Ел Дорадо (на испански El Dorado, буквално: „златният човек“, на български се среща и Елдорадо) е легенда за едно ненамерено и до наши дни място, наричано „Златния град“ за което се смятало, че се намира в Андите на 50 км северо-източно от столицата на Колумбия, Богота.
Любителите на приключения започват издирвания на точното му местонахождение още преди четири века.
Племенният вожд с титула зипа посипвал намазаното си със смоли тяло със златен прах и хвърлял в езерото ритуални жертвени златни предмети     

Ето какво означава и красивото и легендарно име Ел Дорадо и каква информация са вложили в него Българските жреци:

ЕЛ ДОРАДО
=РОДА ДЕЛО=Рода Дуло   
 
ЕЛ ДОРАД
О=Ел (Змей) Друиди
Друиди (Жреци) от Змейския династичен род Дуло на Исус и Мария Магдалена по рептилската календарна животинска символика на Боговете Демиурзи от Древно – Българския календар,преминала в херметична сакрална хералдическа символика на Техните феноменни жречески потомци Българите с 12 рептилски синонима    
 
image


ЗЛАТЕН ЧОВЕК
=ЗЛАТЕН ТШОВЕК=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Изуш
 

ЗЛАТЕН ЧОВЕК
=ЗЛАТЕН ТШОВЕК=Кан от Дуло от ВЕЗИШТЕНА=Кан от Дуло от БЕЗИСТЕНА
 
ЗЛАТЕН ГРАД
на=ГРАД на Дуло от Иза  –
прекрасно ненамерено и досега место,нали!
Обаче вече го намерихме и не само на това досега ненамерено прекрасно место,ами и по целия свят вече го намерихме!  

НЕ/НАМЕРЕНО МЕСТО
на=на Иса и Мат Мария   
 

Ще разсекретим и непонятните и до сега имена на голямата планинска верига Анди,на Колумбия и столицата ѝ Богота:
 
АНДИ=ДИАН=Диана

КОЛУМБИЯ=КО ЯМБУЛ=Кан (Жреци) от Ямбол  

БОГОТА=БОГ ТОА=Богиня Диана  

– Има ли някой нещо неразбрал как е съставена цялата сакрална топонимия на индианците?
– Няма,затова продължаваме нататък!  
  
Ето разсекретената документация какво означава титула зипа на племенните индиански вождове и защо се обсипвали те ритуално със златен прах по тялото: 
 
ЗИПА
=Иза Бог=Бог Иза  

ТИТУЛ ЗИПА
=Дуло от Богиня Диана и Иза  

Ето и какво ни съобщава посипаното със златен прах тяло на зипа:  

ПОСИПАНО ТЯЛО С ЗЛАТЕН ПРАХ
=Балхари от Дуло на Сина на Бог Исуз и Богиня Диана
този първосвещен жречески ритуал ни съобщава с езика на Свещения жречески шифър,че индианските жреци зипа са Българи,генетични потомци от рода Дуло на Сина на Исус и Мария Магдалена – Павел,който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и всички т.нар."римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,който в качеството си на Император на Свещената Световна Българска империя (33 – 518) над целия свят е и култовият Сеяч от свръхсекретната и фундаментална навозаветна притча за Семето и Сеяча,посял свещеното феноменно Божие генетично жреческо семе сред всички тракийски племена,с които е заселена цялата Земя,включително и на тракийските индиански племена в Америка след 1 век,и създал им и оставил им жреческото си феноменно потомство за техен жертвен жречески аристократичен феноменен елит,през 333 г преминава в режим на вечно жив и безсмъртен Светец,Свети Павел– Шеф на небесното светейшество и на всички земно – небесни светове и власти и Ръководител и Надзорник на експерименталната реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация",в която главни действащи лица сме ние – Българите,неговите и на Исус и Мария Магдалена феноменни генетични потомци! 
 
image 

 
Още преизобилна информация,че индианците хан,маите,инките,олмеките,ацтеките и въобще всички индиански култури и цивилизации в Америка,са генно–инженерен и културно–цивилизационен проект на Българските Богове Демиурзи и удивителен сполучлив продукт на Българските феноменни жреци – подизпълнители на Божият проект и на Първожрецът и Император Павел/Свети Павел и на неговите генетични потомци сред индианците,ви даваме в монографичните ни статии 

Каква е връзката между фаталния петък–тринайсти в България и предсказанието на маите за края или началото на света?!Част 1  
Как Дедите ни цивилизоваха индианците и изградиха духовната и материална култура на маите и цялата индианска цивилизация.Част2
 
 
Извънземни!Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико

image
   
+
Последният вожд на маите Tecum U Mam с неговата сакрална змейска хералдическа атрибутика,документираща неговия свещен жречески Български произход от рептилския рода Дуло на Исус и Мария Магдалена  

Съобщаваме ви и разсекретеното име на последния индиански вожд на маите,чиято цивилизация не се е "самоунищожила" през 10 век на н.е.,както се правят на улави и пак повтаряме,на ударени с мокър парцал,археолозите и историците,чиято задача е да скриват Българския генезиз на индианските цивилизации и чудовищните престъпления поради това на испанските и другите европейски колонизатори,а е унищожена от същите тези европейски служители на инквизицията и на заговорниците срещу Българите,които откриват в Америка феноменната блестяща материална и духовна култура,изградена от Българите,и провеждат тотален физически и информационен геноцид и цензура сред индианците за да прикрият Българските ѝ следи.

TECUM U MAM=Кан (Жрец) на Диана МаМаМа=Кан на Диана Майка Мария Магдалена
 

Преди да приключим тази просветителска лекция,ще препокръстим със свещените им имена и сестри Диневи – два Божествени славея,феноменни дъщери на слънчева Тракия– жриците Миглена и Диляна Диневи,закърмени с Любовта към Българската народна песен още в ранно детство и пиещи и даряващи Българите с пълни шепи от чистия извор на родния фолклор.   

СЕСТРИ ДИНЕВИ
от=СЕСТРИ от Богиня Диана
 

СЕСТРИ ДИНЕВИ от=от Рода на Исус и Богиня Диана 
 
СЕСТРИ ДИНЕВИ от=от Рода от ВЕСИСДЕНА=от Рода от БЕЗИСТЕНА 
 
МИГЛЕНА=Маг Ел (Змеица)
Магьосница,Жрица,Вълшебница от змейската династия Дуло на Исус и Мария Магдалена

МИГЛЕНА ДИНЕВА=Маг Ел (Змеица) от Богиня Диана   
 
ДИЛЯНА ДИНЕВА
=Дуло от Богиня Диана  

БОЖЕСТВЕНИ СЛАВЕИ=СЛАВЕИ от Бог Исуж и Богиня Диана 



В заглавието на нашата песенна импресия поставихме конкретния въпрос на колко се изчисляват новооткритите безчетни богатства в река Марица,в Тракия и в България и пак ли някои вътрешно–външни заговорници срещу Българите и душмани наши и крадци,ще ги придобият на концесия тия безчетни,но изчислими само от нас богатства!  
Ето сметката по сметачната машинка на Свещения шифър и херметичен жречески език:   

БЕЗЧЕТНИ БОГАТСТВА
от/на=БОГАТСТВА от/на Богиня Диана и Изуш 
 
И още един документ,указващ от къде се управляват всичките безчетни духовни и материални богатства на Земята: 
 
БЕЗЧЕТНИ БОГАТСТВА
от/на=БОГАТСТВА от/на БЕЗИЧТЕНА=БОГАТСТВА от/на БЕЗИСТЕНА       

 
И разбира се,тъй любимата форма на ограбване на Българската държава и Българския народ и на всички народи по света концесията,ние пак ще я приложим върху тия безчетни богатства,обаче вижте хубаво всички вие анти–българи и душмани наши и всякакви презряли ни народи и племена,кои ще са този път концесионерите,на които Боговете Демиурзи ще им дадат целия свят и които ще вземат всичките духовни и материални богатства на този свят в безсрочна вечна необратима концесия ! 

КОНЦЕСИЯ
=КОНТСЕСИЯ=
КОН ТИЯ ИСС=Кан (Жреци) на Диана и Исус=Кан (Жреци) на Дионисис 
ние с вас – праведните и святи феноменни жречески потомци на Българските Богове Демиурзи Исус и Диана,на Които синкретизиран сдвоен митологичен херметически конспиративен култов образ е Дионисис   

И нещо не само важно,но и жизненоважно и съдбоносно важно и фатално!  
 
СЪДБОНОСНИ=Богиня Диана и Исус  

СЪДБОНОСЕН
=БОСОСДЕН=БЕСИСДЕН=БЕЗИСТЕН 


Взимаме целия свят и всичко в него на вечна концесия от Боговете ни и ще даваме строго и безпристрастно земя,вода и природа и всяка следваща глътка въздух,и всеки следващ момент още живот,само на ония,които се покаят и поклонят на Боговете ни и се преосветят със Святият Дух и се подчинят на Техните деца – ние с вас,святите и праведни феноменни Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,и заживеят безприкословно и безалтернативно по Божиите закони на тоталната и абсолютна Диктатура на Любовта,Братството и Мира!  

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО на=
БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО на Иса и Богиня Матара   
 

Редакционна добавка:  

В много от групите в които публикуваме статиите ни,под този пост читателите ни изригнаха :" Долу ръцете от златото ни!Златото е наше!Върнете ни златото!Национализация!" – и други справедливи гневни изблици,дето от тях на нашите и чуждите хайдуци въобще не им пука,но никой не каза дума за истинското ни Божие  богатство.

Ние добавихме към коментарите им: 
 
Странна работа!Ние ви обяснявяме,че злата,пари и всякакви други земни богатства нищо не струват пред богатството което носим в кръвта си – Божията кръв и феноменни гени и всички Божествени характеристики,както и пред безбройните ни мултифункционални мегалитни светилища – Рогове на изобилието,вие само за златото мислите
Странна работа...
Вижте какво ви предлага Исус!
Началните промоции на Божиите обещания са безмъртието и вечният живот,вие "злато,та злато...!"
Майната му на златото,с което и с всички други земни богатства на света скоро няма да можете да си купите и една глътка въздух,и един миг живот дори още ! 
Всички тия тленни и смъртни черно–енергетични земни богатства са тежката баласта в коша на вашия духовен балон,който издига душата ви над пламъците на преизподнята и чистилището,и когато балонът ви почне да издиша и не може вече да носи тия товари и почне бавно или по–бързо да пада към пламъците на огъня,нямате никакъв друг шанс да спрете падането му и се задържите над огненото езеро,освен да почнете да изхвърляте от коша черната смъртоносна материална баласта...

image


екип на bezistena и Свети Павел с един от любимите му пра...правнуци Свети Стефан Дунчев – Баща ми,сирак от раждането си без майка и с две мащехи,който свиреше на акордеона и пееше и викаше към Господ Бог Исус за свои си мъки,може би и за майка си : "Да даде Господ,дай Боже..!" и в сълзи съпреживяваше тази песен от неговия свещен Пазарджишко–Панагюрски роден край...

ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.07.2017 17:22
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720908
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44350
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!