Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 19:37 - 22 шокиращи цитата от световния елит
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 2887 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Повечето американци живеят в неведение, но една много тъмна философия се разпространява като пожар сред световния елит. Тази философия е маниакалната вяра в това, че човечеството се е превърнало в раков тумор, който разрушава планетата. Сега има много световни лидери, които са убедени, че рязкото увеличаване на населението в света е станало сравнимо с вирус или епидемия, и че с това трябва да се води с съответната борба. Действително, много е трудно да не се забележи,  как просто маниакално са обхванати от ограничаването на раждаемостта мнозина членове на световния елит. ООН издава меморандуми за това (регулирането на раждаемостта – бел. на пр.), университетите имат цели курсове, посветени на това, на най-високите в света политически постове са назначени радикални привърженици на ограничаването на  раждаемостта, а някои от най-влиятелните хора на планетата се събират заедно, просто за да поговорят за това. Онези, които вярват в тази философия, постоянно говорят за необходимостта от “облекчен достъп” до аборт, контрацепция и другите услуги по “семейното планиране”. Но, независимо от всичките им усилия, населението на планетата продължава да се увеличава. И онези, които вярват в тази философия за регулирането на раждаемостта, силно нервничат.

И така, кои са тези хора от световния елит, които така горещо вярват в регулирането на раждаемостта? Възможно е някои от имената, които ще прочетете, да ви шокират изцяло.

Мнозина от тях са сред най-известните имена в света. Например, принц Чарлз неотдавна излезе с важна реч, в която се притесняваше от бързо увеличаващото се население на планетата: Аз бих могъл да избера Мумбай, Кайро или Мексико; накъдето и да погледнеш, световното население бързо се увеличава. То ежегодно се увеличава с количеството на хората, равно на цялото население на Великобритания. Това означава, че след 50 години на нашата бедна планета, която трудно изхранва 6,8 милиарда души, ще трябва по някакъв начин да издържа над 9 милиарда души”.

Мнозина от представителите на световния елит вярват, че растящото население на планетата е проблем номер едно, стоящ пред света. Мнозина от тях са абсолютно убедени, че пренаселването е главната причина за “изменение на климата”, разрушава околната среда и заплашва да превърне в едно гигантско гето страните от третия свят.

Разбира се, всичко това са глупости, но те вярват в това, и, което е ужасно – повечето от тях имат власт и заемат влиятелни постове, където те действително могат да направят много за осъществяването на своите коварни планове.

 Следват 22 шокиращи цитата на световния елит за регулирането на раждаемостта, от които ще ви стане лошо…

 1) Резюме на политиката на Подразделението на ООН по въпросите на народонаселението, март 2009 г…

Какво трябва да се направи, за да се ускори съкращаването на раждаемостта в най-слабо развитите страни?”

2) Бил Гейтс, основател на “Майкрософт”

“В света сега има 6,8 милиарда души. Броят на населението стремително наближава 9 милиарда. Ако ние сега поработим наистина добре над новите ваксини, медико-санитарната помощ, помощта в областна на репродуктивното здраве, възможно е, да успеем да го намалим с 10 – 15 процента”.

3) Джон П. Холдрън (John P. Holdren), съветник по науката на президента на САЩ Барак Обама

Би било по-лесно да се осъществи програмата за стерилизация на жените след раждането от тях на второ или трето дете, независимо от относително голямата сложност на операцията в сравнение с вазектомията, отколкото да се опитваме да  стерилизираме мъжете.

Разработването на  капсула за продължителна стерилизация, която би било възможно да се зашие под кожата и да се махне,  когато бременността е желателна, разкрива допълнителни възможности за принудителното регулиране на раждаемостта. Капсулата би могло да се зашива в периода на полова зрелост и да се изважда при официално разрешение за ограничен брой раждания на деца.

4) Пол Ерлих (Paul Ehrlich), съветник по науката на бившия президент на САЩ Джордж У. Буш

Всеки човек, който се появява сега на света, внася диспропорция в околната среда и системата за осигуряване на живота на  планетата”.

5) Съдията от Върховния съд на САЩ Рут Бейдър Гинзбърг (Ruth Bader Ginsburg).

“Откровено казано, аз мислех, че когато се вземаше решение по делото Ръу (Roe), имаше загриженост поради ръста на броя на  населението, и, в частност, от ръста на онази негова част, която ние искаме по-малко от всичко”.

6) Доклад на Фонда за населението на ООН “Пред лицето на изменящия се свят: жените, населението и климатът” (“Facing a Changing World: Women, Population and Climate”)….

“Нито един човек не е истински “неутрален към въглерода”, особено когато всички парникови газове са доведени в равновесие”.

7) Дейвид Рокфелер

“Негативното влияние на ръста на населението върху всички наши планетарни екосистеми става  ужасно очевидно”.

8) Жак Кусто (Jacques Cousteau)

“За да се стабилизират числеността на световното населения, ние трябва да унищожаваме ежедневно по 350 хиляди души”.

9) Основателят на информационната агенция Си-Ен-Ен Тед Търнър

“Цялото население да бъде 250 – 300 млн. души, да се съкрати с 95% от сегашното ниво, това би било идеално”.

10) Дейв Формън (Dave Foreman), съучредител на организацията “Земята преди всичко!”

“Моите три главни цели биха били: да се съкрати човешката популация до 100 милион в целия свят, да се разруши промишлената инфраструктура и да се види пустиня с целия комплект от видове, които се връщат по целия свят”.

11) Принц Филип, херцог на Единбург

Ако можех  да се превъплътя, то бих искал да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешките  популации”.

12) Дейвид Брауър (David Brower), първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация на “Клуб Сиера” (Sierra Club)

“Раждането на деца [трябва да бъде] наказуемо престъпление против обществото, ако родителите нямат  лиценз от правителството… Всички потенциални родители [би трябвало да са длъжни] да използват контрацептивни химически препарати, правителството да дава противоотрова на гражданите, избрани за раждане на дете”.

13) Основателят на Американската федерация по семейно планиране Маргарет Санджър (Margaret Sanger)

“Висшата проява на милосърдие, която едно семейство може да направи за едно от своите малолетни деца – това е да го убие”.

14) Основателят на Американската федерация по семейно планиране Маргарет Санджър (Margaret Sanger)“Жената, моралът и регулирането на раждаемостта” (Woman, Morality, and Birth Control). Ню Йорк. Издателство “Ню Йорк”, 1922 г. Страница 12…

“Регулирането на раждаемостта трябва да доведе в резултат до по-чиста раса”.

15) Философът от Принстънския университет Питър Сингър (Peter Singer)

“Че защо да не станем последното поколение на планетата? Ако всички ние се съгласим да бъдем стерилизирани, тогава няма да има нужда от никакви жертвоприношения – ние бихме могли да празнуваме нашия път в изчезването!”

16) Томас Фергюсън, бивш чиновник от Държавния департамент на САЩ по въпросите на населението

“Има само една тема в цялата ни работа – ние трябва да намалим броя на населението. Или правителствата ще направят това по нашия начин, чрез добри, чисти методи, или те ще имат неприятности, подобни на онези, които имаме ние в Салвадор, или в Иран, или в Бейрут. Населението е политически проблем. Щом населението е излязло от контрол, то е необходимо авторитарно правителство, дори фашизъм, за да бъде намалено…”

17) Михаил Горбачов

“Ние трябва да говорим по-открито за половия живот, за контрацепцията, за абортите, за важността от регулирането на раждаемостта, защото екологичната кризиса – това е, накратко казано, демографска криза. Съкратете населението с 90% – и просто няма да има достатъчно хора, за да се предизвика екологична катастрофа”.

18) Джон Гуилбод (John Guillebaud), професор в областта на семейното планиране в университетския колеж на Лондон

“В планетарен мащаб ефектът от това, че в семействата ще има едно дете по-малко, ще бъде много по-голям, отколкото от всички останали мерки, например изключването на осветлението. Още едно дете – това е еквивалентът на голям брой полети на планетата”.

19) Преподавателят по биология в Тексаския университет в Остин,  Ерик Р. Пианка (Eric R. Pianka)….

Тази планета би могла да издържи половин милиард хора, които биха живели в относителен комфорт, без да вредят на природата. Народонаселението трябва да се намали значително и колкото може по-бързо, за да се намали ущърба върху околната среда”.

20) Ръководителят на Държавния департамент на САЩ Хилъри Клинтън

През тази година САЩ възобновиха финансирането на репродуктивното здравеопазване чрез Фонда за населението на ООН и се очакват още по-големи капиталовложения. Неотдавна Конгресът на САЩ отдели над 648 млн. долара за чуждестранна  помощ за програмите за семейно планиране и репродуктивното здраве в целия свят. Трябва да добавя, че това е най-голямото заделяне на парични средства за повече от десет години –  от времето, когато имахме президент-демократ”.

21) Нина Фьодорова, съветник на Хилъри Клинтън

“Ние трябва да продължим да намаляваме темпа на увеличаване населението в света; планетата няма да може да изхрани повече хора”.

22) Първата от “новите 10 заповеди” на Джорджийски скрижали (англ. Georgia Guidestones, в популярната култура понякога ги наричат “Амеиканският Стоунхендж” —голям гранитен монумент в окръг Елберт в щата Джорджия, США. Паметникът съдържа дълъг надпис на осем съвременни езика, а най-отгоре на паметника има по-кратък надпис на 4 древни езика. През юни 1979 година неизвестно лице, скриващо се под псевдонима Р. С. Крисчън (R. C. Christian), поръчало изграждането на  монумента на компанията “Elberton Granite Finishing Company” (бележка на руския преводач)) …

“Нека земното население никога да не превишава 500.000.000, пребивавайки в постоянно равновесие с природата”.

Себе си и роднините те, естествено, причисляват към списъка на 500.000.000. Впрочем, присъствието в списъка на канибалите на М.С.Горбачов нищо ли не ви говори? А нали той е пионер в мирното унищожаване на хора. С колко се намали населението на СССР благодарение на него? Не е ли в това ли причината да го обожава световният елит?





Гласувай:
7



1. silviia - :)
29.04.2013 21:24
Поздравления за поста!
Това най-накая трябваше да види бял свят. Дано да стигне до първа!
И ако имаш някаква реална връзка с този ,,елит,, предай им, че екологичните проблеми на Земята рязко намаляха, откакто старателно и последователно Някой взе да намалява популацията на ,,световния елит,, като този.
Не знам дали и с колко ще намалее човешката популация, но цитираните по-горе със сигурност си отиват. Къде?:) Един Господ знае:) Може пък да ги праща на друга планета:) Без храна и вода:)
цитирай
2. shout - Прочелите тези редове могат да в...
29.04.2013 21:39
Прочелите тези редове могат да видят за повече инфо
http://shout.blog.bg/novini/2013/04/29/.1105577
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 562135
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031