Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2013 21:00 - Волен Сидеров – Патриот или Идиот?
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 10167 Коментари: 16 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През недалечната 2009г. Волен Сидеров подкрепи ГЕРБ, така както сега подкрепи БСП-ДПС

image

Популизъм за наивници, въртене на палачинката (майсторски), бурни речи и “one man show”-то на Волен Сидеров нямаше да е толкова смешно, ако неговата креатура не беше патерица на всеки новодошъл на власт в името на хрупкавите рубли.

“1000 лв. минимална заплата! Сега!” –  ”Плана Сидеров”….

Какво обаче представлява на практика този велик “план” за превръщането на България в един много, много могъщ райх?!

Зад популизма, демагогията и откровенните дивотии, които Ботев е окачествил много добре в една своя творба, посветена на псевдо-патриотите, се крият действия, насочени към пълненето на рубло-любивото куфарче на Волен. Оставям на страна няколкото нападения над журналисти, “веселия полет” с Луфтханза при който пияния Сидеров е правил циркове в самолета, стрелбата на м. Тракия и всичките нереалистични громки обещания, които щедро сипе към заблудения електорат.

Прощавайте – не, че не искам минималната заплата да е 1000лв., но първо, това би станало много трудно и второ – не за два-три дена, както ни убеждават Атакистите.

Защо ми писна от “Атаки”, “защити на България”, Янета и прочее?! Защото това са амбициозни кариеристи, създали поредната от многото ИЗЛИШНИ партийки в България, които чакат да лапнат държавната субсидия и да продадат някой друг депутат на нуждаещия се да състави кабинет.

Така направи през 2009г. Волен Сидеров, когато подкрепяше Бойко Борисов . Разбира се идва момент, когато трябва да се обърне палачинката. Особено активен беше покрай масовите протести през февруари, когато най-нагло се вливаше сред протестиращите и държеше бурните си речи.

Истината е, че Атака е радикалната-левица, която БСП вече не може да бъде като модерна европейска партия, член на ПЕС и откровенно – социалдемократична. Това, което БСП в ранните 90години прокламираше – “НАТО ВЪН” и “ДОЛУ ЕС” сега са лозунги, с които столетницата скъса отдавна. Разбира се бесните фенове на Волен оправдават всяка негова изцепка или откровенна “дупедавщина”, слушайки бурните му речи и аз бих се надъхал, макар и отдавна да съм излязал от пубертета и да гледам реалистично на нещата.

Срещу хрупкавите рубли, които идват от необятната Русия Волен например яростно защитава (на всяка цена) изграждането на АЕЦ Белене, защитава руските интереси у нас – случайно, или не? И както вече казах Атака (това име е на нацистки вестник от 30-40г. на 20век) се явява радикалната левица у нас. Поглеждайки програмата им – приватизация и прочее това е просто очевидно. 

Сега Атака уж не подкрепя никой, но напрактика подари властта на ДПС и БСП. “Аз ще бъда вашия кошмар”….но първо ще ви докарам на власт, защото  печалбата е най-важна. Нали? БСП+ДПС = 120 депутата. Не стигат. Атакистите първо не гласуваха, след това се оказва, по проста сметка, че поне един от тях е влязал в договорка с БСП-ДПС.

Сидеров при идването на Борисов и съставянето на кабинета ГЕРБ…

“Познавам Борисов лично и съм сигурен, че това ще е стабилно правителство и ще постави нов етап в българската история” “Той се справя добре, това е моето наблюдение, той е човек който адаптивно се развива в крачка и мисля, че потенциала му е доста сериозен за изкарване на целия мандат – нямам опасения за това!”
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eUuVcWw5bkw



Тагове:   ДПС,   БСП,   атака,   Сидеров,   борисов,   рубли,


Гласувай:
6



1. chen - Нищо лично!
23.05.2013 21:04
Залагам на второто!
цитирай
2. sande - Идиот!
23.05.2013 21:25
Идиот!
цитирай
3. lambo - Салтиков - Щедрин
23.05.2013 21:47
" Когда в России начинают говорить о патриотизме, знай :

где-то что-то украли ... "

цитирай
4. tomcat2 - Патриот!
23.05.2013 21:54
Патриот!
цитирай
5. анонимен - Да си луд не е задължително да си и глупак.
23.05.2013 21:57
Както и не всеки глупак е луд.

Но е страшно когато някакъв недостатъчно луди е достатъчно умен.

Е това е Той , който ще върти на пръста си изпадналите в цуг-цванг лъжци, сами набутали се в ръцете Му заради собствените си "хитрини".

Но голата супа ще я сърбат не Смехурко, агент "Павел", "фюрерът" и котилото около тях, а целокупният излъган български електорат ! :(
цитирай
6. anonimen65 - a tezi,koito go izbraha?
23.05.2013 22:05
kakvi sa?vazmojno li e da e s falshifikatsia izbran,a nie da ne obarnahme vnimanie na kradetsa,koito vika drajte kradetsa.
цитирай
7. tomcat2 - Кой е единствения политик искащ да ...
23.05.2013 22:16
Кой е единствения политик искащ да ни освободи от американска окупация!?
Кой е единствения политик искащ да изгони чуждите колонизатори!?
Кой единсвен от цялата предателска безродническа гмеж е против нато/ес и новият световен ред!?
Кой единсветвен говори за суверенитет и независимост ,да сте чули останалите предатели да изричат тези думи!?
Кой не се притеснява да нарече нещата с истинските им имена и изговаря неща ,които всеки истински българин бил?

Да сигурно трябва да си идиот да си един от малкото патриоти в България днес,пукащи му за родината!
цитирай
8. anonimen65 - strahotna snimka.
23.05.2013 22:23
igrae goliam lider ,no neshto plamaka v ochite e zloben.dori vouvashtie ni v osvoboditelnite voini ne sa imali takav pogled dali e na vtoroto ili e na podgonen I mu pari v krakata ta otchaiano s mislena psuvnia podkania da go posledvta.
цитирай
9. antivlaks - Има и трета възможност !
24.05.2013 07:56
Може да са му проводили от Турция армаган - як харман !
Напълно си го е заслужил чилякът !
Очаквах ,че ще му дадът титлата "Баш ибрикчия" ,но .......
цитирай
10. antivlaks - "Dnes. bg e новинарски сайт, ...
24.05.2013 07:57
"Dnes.bg e новинарски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна. За да публикувате коментар под статия в Dnes.bg, е необходимо само да въведете код за сигурност."

Но щом коментирах "умственните способности " на баш ибрикчията "Тенекеджиев" .....решиха ,че трябва да се регистрирам за да мога да продължа коментарите си !
Вярвам ,че на всеки ,с IQ над горният праг на атакистите,му е вече ясно чий интереси защитава Dnes.bg .
цитирай
11. anonimen65 - ehe tomcat2
24.05.2013 09:12
naistina li viarvash tova,koeto si napisal.a zashto natiska za Belene pod chia diktovka go pravi/zashto se sreshta s Putin predi izborite?lider na ne goliama partia s takav golem darjavnik,ami mai da donese instruktsiata na stanishkata.strahuvat se ot podslushvania ,a ot nash Volencho ne se strahuvat.zashto pregovaria s etnicheskata partia.zashto sled tova se pravi na shut.ne prilicha na lider da se iztsepva kato nego ne samo s dumi a I s dela.kakvo izliza sega-glasove kupuvali I dps I I bsp moje I volencho,zashtoto sistemata bila takava.ne sigurni v kupuvashta nadprevara otriazaha glasove ot nekupuvanite s partenkata -kradetsa vika drajte kradetsa.:)
цитирай
12. kmetova - Идиот
24.05.2013 09:24
Той че е идиот се вижда още от погледа му, преди да си отвори устата. Въпросът е какви са тези, които му се връзват и гласуват за него.
цитирай
13. kbalenciaga - Волен Сидеров не е нито идиот, нито патриот.
24.05.2013 15:40

Волен Сидеров е просто платена марионетка на Червените олигарси!
Прави каквото му наредят, а в замяна получава слава, пари, луксозен начин на живот...
Но ще дойде деня, в който ще трябва да си плати за всичко това...а този ден не е никак далече...
цитирай
14. voxpop - Припомнете си
24.05.2013 19:56
стихотворението "Патриот" на Христо Ботев и ще видите, че сякаш е писано едно към едно за Волен Сидеров! Ако има още заблудени да му вярват и да го величаят, това си остава за тяхна сметка!

http://www.youtube.com/watch?v=t7AbVdlhqfs

А що се отнася до тв Alfa, вече има доказателства, че лицензът и финансирането
й са част от верига, свързана със Сивите вълци. Той Воленчо и глутницата му затова така бясно се зъбят на всеки, който ги разобличава. Затова и така отчаяно се държи за кокала. Много скоро ще бъде публично разкрит.
цитирай
15. staler - не само с сивите вълци, кремъл, д...
24.05.2013 21:29
не само с сивите вълци,кремъл,доган....но и с фитопланктона от мъртво море може да бъде свързан сидеров,щом така трябва.че е театрален и контрапродуктивен за националните идеи които прокламира е вярно,но не защото идеите са неправилни,а защото тои е неподготвен,неспособен да ги реализира.един прост въпрос--кои от въпросите на сидеров няма основания?
цитирай
16. anonimen65 - a za koi ot tiah
24.05.2013 21:50
shte raboti Siderov.vsichki prikazvat sladki I osnovatelni prikazki da gi izberem I posle si igraiat igrata s golemite I za tiah da e dobre.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 562227
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031