Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 00:33 - Истината за приемането на България в Европейския Съюз
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 3624 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво направи България, за да бъдат започнати преговори за присъединяването ни към ЕС ?

image


Шест години изминаха от приемането ни в Европейския Съюз. Резултатите надминаха прогнозите и на най-големите песимисти, а оптимистите бяха ударени от челния влак на реалността. Какво обаче направи България, за да  бъдат започнати преговори за присъединяването ни, което стана факт през 2007г.

След срещата си с тъй наречения “Командир” – Иван Костов през 1999г. Бил Клинтън прави кратко изявление, което ясно обрисува какво точно България е сторила, за да бъдат започнати преговорите по присъединяването ни в Евро-съюза:

“Съединените щати и Европа са благодарни за подкрепата на България по време на трудностите с кризата в Косово, подчерта американският президент. Смятам, че подкрепата на САЩ за желанието на България за политическа, икономическа и военна интеграция към Запада също е важна”

Бил Клинтън, 1999г.

България даде въздушен коридор на НАТО-вските агресори, позволи над Сърбия да бъдат извършени зверски бомбардировки, траещи 80 дни. В тези бомбардировки американците тестват новите си бомби, пускат уранови бомби и осакатяват, тровят и убиват хиляди сърби. И тъй като някои хора омаловажават случилото се тогава и съучастничеството на България в това престъпление вижте резултата, ето ги “трайно-демократизираните” човешки същества, които бяха “наказани” от САЩ и НАТО заради това, че не са като нас – дупедавци:

image

 

На първата среща с Клинтън Костов, Михайлова и Агов от името на целия български народ правят “пазарлъци”, както самия Агов нарича преговорите с американците и Европа. Срещу въздушния коридор и превръщането на България в марионетка на Запада и острия завой и преориентиране на външната политика България получава право да избере измежду две награди: 

Отпадане на визите за САЩ или преговори за присъединяването ни в Европейския Съюз. Костов, считащ се за голям дипломат си прави илюзии, че ще може да договори и двете. Разбира се, “щедростта” на Запада към България идва само в моменти, когато от държавата ни зависи нещо подобно. Тук отварям една скоба – през 2011-2012г. правителството на ГЕРБ усилено се стараеше да се хареса на американците, както и посолството на САЩ с насмешка коментира в докладите си подмазвачеството на Борисов и изгодата им от него. Така Бълария направи своето “обоснувано предположение”, че Хизбула носи отговорност за атентата на летището в Бургас. Идеята е, че САЩ и Израел искат да принудят Европа да признае Хизбула за терористична организация.

Та, Костов се опитва да спечели и визите и преговорите за евро-съюза, но е принуден да избере само едното. Така България започва преговорите за присъединяване към Европейския Съюз. И следващите правителства старателно следваха анти-националния курс на политика, само и само, за да бъдем приети. Лишихме се от много индустриални и производствени възможности, които имахме, лишихме се от атомна енергетика и много, много др. “компромиси” за сметка на целия български народ…




Тагове:   НАТО,   лъжа,   американци,   Европа,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. whitebarde - ъ
11.06.2013 01:54
абе аре заеби ги тия сърби. Тея кога са моги са правили мизерия на България. Малко им е Косово, хиляда пъти така да ги преебем и пак ще има да им връщаме.
цитирай
2. cholakovasen - Само искам да кажа на читателите, че ...
28.10.2013 21:30
Само искам да кажа на читателите, че България не е давала въздушен коридор на НАТО по време на бомбандировките. За малко дори нашето ПВО не сваля един F16, който навлиза в нашето въздушно пространство. Костов не пусна американците да минат над България, както не пусна и руснаците, който искаха да пратят войски и сърбия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 562176
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031