Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 06:00 - ЗАЩО ВЕЧЕ НАД 40 ДНИ #ДАНWHITME СЕ ПРОВЕЖДА БЕЗ СЪГЛАСУВАТЕЛНО ПИСМО, А НА ДРУГИ ПРОТЕСТИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ БИВАТ РАЗПИТВАНИ СЯКАШ СА ТЕРОРИСТИ?
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

Мисля, че на този въпрос отговоря е ясен и не се нуждае от много писане, за да разберем как така за едни трябва да получават разрешения, а за други не може..
На митинг срещу правителството снимаха не кой да е а Красимир Димитров…
Няма нужда да пояснявам, че Красимир Димитров, директор на “Обществен ред и защита при бедствия” към Столична община, известен е и с това, че се опитва да бъде личен телохранител на Фандъкова и че пречи на всеки гражданин, дръзнал спонтанно да протестира без уведомление и разрешени.
Присъствието му там и това на неговите колеги и приятели, това вече дава отговор на въпроса защо не са им били нужни уведомления и разрешения – проявата просто е организирана и покровителствана от най-високо ниво за което явно не важат законите и разпоредбите.

Което не пречи на Красимир Димитров да забрани на 04.07.2013 събирането на група протестиращи пред централата на “Дънди прешъс метълс”, а също така и да си проведат шествието по софийските улици.
Също така, до момента не е отговорил защо се опита да забрани мероприятието ИСКАМЕ СИ ЗЛАТОТО, което е в национален интерес, защото исканията му са свързани със защита на богатствата на Република България и нейния суверенитет.
Беше неприятно изненадан от това, че му се зададе въроса “ЗАЩО?” а и тоже, че се поиска алтернативен вариант и все пак протеста се състоя, въпреки желанието на СО да не се случи това.

Така, тук вече сме наясно, че с такъв мастит общински чиновник няма начин антиправителствените протести да не продължат до късна доба в разрез с разпоредбите и законите.
Йорданка Фандъкова да се вземе в ръце, защото нейно е задължението да се спазят разпоредбите и няма хък-мък.
На протестите срещу НЕЙНАТА партия ни мачкаха полиция и жандармерия, защото искахме чиста природа, искахме да не третират нас българите като гастарбайтери в собствената ни страна.

 

Помните какво се случи на “Орлов мост”, а после и по “Раковска”, по “Витошка”, а и на други места.
Сега разни заблудени балами се оплакват от това, че са изяли някоя и друга тупалка..
А аз какво да кажа, когато бях ръкополаган и юни и февруари, че и март 2012та.. Или пък на 12.05.2013г, когато ме изпраска един щит ПРЕЗ ПРЕГРАДАТА, поточно НАД НЕЯ

Нека Фандъкова се вземе в ръце, щото може да се окаже, че е крайно време да й поискаме оставката и да я пращаме да копа компири у Самоков.
Същото важи и за нейния телохранител, ако не се аргументира в писмена форма до края на месеца защо той е забранил шествие и се е опит




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 564004
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930