Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2013 06:00 - Един „прекрасен нов свят”
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 2683 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако си обикновен комарджия ти ще заложиш на едно число, една карта, един кон.. Ако обаче си финансов спекулант от световна величина ти ще знаеш, че ВСИЧКО е само тогава, когато то е в твоите ръце. Сорос не плаща само на една или друга политическа общност. Когато Сорос залага той залага на всички възможни фронтове и ‘инвестира във всяка политическа номенклатура. Точно по тази причина при него няма загуба. Лесно е да спечелиш, когато урониш всяка една възможност за алтернатива и извличаш дивиденти от пълния държавен крах.

 

    “Правилник за разграбване на една държава (в пет стъпки):

1. Купи всички политици – настоящи и бъдещи!

2. Купи средствата за масова информация!

3. Създай си платени лобита – фондации,
организации, НПО-та..!

4. Инвестирай в организираната престъпност и ако няма такава я създай! – Вложеното ще ти се възвърне хилядократно..

5. Разрушавай! – Бъди комбинативен! Измисляй всевъзможни начини да лъжеш народа на тази държава, че ТИ си му необходим и, че този народ не може да има бъдеще без теб! Измисли приватизацията, измисли аристокрацията, измисли реставрацията, измисли деноминацията…, измисли нова ценностна система и ново образование, измисли нова култура.. Измисляй непрекъснато и безпощадно! Дай на този народ дрънкулки и му вземи златото! Сложи пред очите му лъскави опаковки в които има боклуци.. Изтърбуши му здравеопазването – нека този народ е болен и си купува лекарства, които ти ще му продаваш.. Смачкай му армията..

 

И ГРАБИ!!! Непрекъснато и ожесточено!! Граби с пълни шепи!! Твоята гуша трябва да е безкрайно, ОГРОМНА за да можеш да побереш всичко което ще ОГРАБИШ!!!

 

Такава е и стратегията на Сорос. При него няма загуба. Проследете взаимовръзките между ‘водачите’ от февруари и водачите от юни 2013, проследете предходните протести, Орлов мост, доматена революция.

image

image

image

image

image

image

image

Проследете как Сорос се е намесвал в нашата политика през последните 24 години! Кой го е довел, по какъв начин се е внедрил в нашия политически, икономически, социален и културен живот… Няма празна позиция – където и да се обърнеш ще достигнеш до неговите костеливи ръце.

image

Опорочаването на националността ни, разграбването на благата ни (по един или друг начин – чрез медийна манипулация, чрез приватизация, чрез ликвидация, с промяна на конституционно заложени правомощия, с въвеждане на концесии… с измисляне на инвестиции..), инвестирането в не правителствени организации с разнороден развой, деноминацията на валутата, са само част от техниките и инструментите с които разполага ‘институцията’ Сорос. Сорос вече не е някаква личност – той е емблема за технологията за убийството на една нация!

Трудно е да си представи човек как може да бъде спряна подобна машина, освен ако се нагърби с тежката и отговорна задача да МИСЛИ! Само мислещите хора са способни да противодействат на една изкуствено създадена система, чиято основна функция е да унищожи всякакви възможности за съществуване и каквото и да било бъдеще на един народ. Не мислете, че целта са парите или ресурсите, или земята… НЕ – основното значение на този апарат е ВАШЕТО УНИЩОЖЕНИЕ! Истинската мишена сте ВИЕ!

Истинската война е насочена срещу ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ!

Само от ВАС зависи дали ще намерите сили в себе си да се преборите с този изкривен свят в който са ви напъхали великите конспиратори!

Борете се!

Мислете!

Противодействайте на манипулацията върху вашето съзнание!

Всеки от вас е способен да повдигне планина само ако има вяра колкото едно синапово зърно!

Halliburton, Southwestern Energy, Plains Exploration & Production, Energen, Pioneer Natural Resources, Adira Energy Ltd, EQT Corp., CVR Energy, InterOil, Hillshire, Chevron, това са само чaст на компаниите в които Сорос има дял. Някои са свързани с добивната индустрия, други с оборудване за проучване и добив, фрак флуиди и т.н. Дайте ми име на чужда фирма (с чужди инвестиции) в България и ще ви намеря връзката и със Сорос под формата на офшорки, инвестиции на негови фондове и т.н. Сорос и неговите фондове (фирми, под фирми), са вид монопол в България, които действат тук от десетки години, като влияе както политически, така и икономически на всички процеси в страната. Всичко става чрез мрежа от фирми, НПО-та, фондации, които инвестират в бизнес, университети, институти, хранителен бизнес и много други. Сорос никога не финансира/инвестира директно или от лично име. Имал е, и има инвестиции в БТК (телекомуникации), БТВ (медия), Веолия вода (управление на водите), неговите кампании са свързани с легализирането на марихуаната (работи и финансира заедно с Monsanto за патентоване на лечебната марихуана (ентусиастите да не бързат да се радват) и наркотични средства, интеграцията на циганите в България, като резултатът от това е виден за всички. Под съветите и медийните бълвочи на Отворено Общество е част от приватизацията в България.





Гласувай:
2



1. atanasio - истината е ,че
15.08.2013 22:52
идват 3 планетарни катастрофи - http://atanasio.blog.bg/drugi/2013/08/14/vajno-e-kolko-neft-ima.1139467
цитирай
2. krumbelosvet - Е, делото за спасяване на удавниците...
21.02.2017 12:23
Делото за спасяване на удавниците, е в ръцете на самите удавници? Сорос е момче за поръчки на БАНКСТЕРИТЕ от Уолстрийт. Добре измислено - частно лице организира частни юридически лица. НО С (анти)ОБЩЕСТВЕНА (анти)ДЪЪРЖАВНА дейност. Как са спечелени милиардите на Дьорд? От спекула, която е трудно обяснима без вътрешно-банкова информация... А зад Уолстрийт стои държавата, която харчи за военни цели повече от всички останали взети заедно.
Как да се борят удавниците? Съпротивата е в областта на чудесата, Божията помощ, поражението на Уолстрийт (как без световна война?) или в още по-малко вероятното - някакво ГЕНИАЛНО решение...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 563472
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930