Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2013 00:24 - Сръбски четник: Днес България не съществува, тя е колония
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 3668 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вие, българите си доведохте за цар германец и пътищата ни се разделиха, смята Братислав Живкович


image
  Братислав Живкович
В предаването “Фронтално” на Мартин Карбовски бе показано голямо интервю с представилият се като “четник за освобождение на Косово” Братислав Живкович, който разкри своята гледна точка за събитията в съседна Сърбия и реакцията на патриотите там срещу независимостта на Косово и Метохия. България призна Косово и Метохия и това означава само едно – че страната ви не е самостоятелна, тя е колония на новия световен ред. Вие влязохте в ЕС и какво получихте – някой друг нов автомобил и това, че не плащате мито за тях, каза Братислав Живкович.

Ние не признаваме тази независимост и това е разликата между нас и тях. Защо официално и Европейския съюз не признава тези структури, а само отделни държави го правят, попита той.

Живкович смята, че някога сърбите и българите са воювали, защото и двете страни са знаели какво искат. Но вие си доведохте цар с германска кръв и всичко се промени, ние си имахме сръбски княз, не потърсихме чужденец за трона. Защо и вие не направихте това, нямахте ли достойни хора за това?, попита той.

Именно идването на германски цар в България е разделило славянските съседи в две последователни световни войни, смята сръбският четник.

Сега се очаква турски войски да заменят сегашния континент на КЕЙФОР и това ще бъде страшно, ако се случи, обясни Живкович. Американците изгубиха интерес към Балканите и тази смяна е обяснима, смята той. Ние сме войници на православието и очакваме към нас да се присъединят и други православни християни, които искат да освободят страната си от турското влияние, каза още сръбският четник. /БЛИЦ




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. grigorsimov - "Ние сме войници на православието" - на фона на череп и кости!?
24.08.2013 11:06
Освен това, нашия цар, както и техният княз, са евреи, каквито са всичките монарси и всичките фаодали - "благоридници" със "синя" змийска кръв, символ на еврейството. Вижте следния цитат!

Извадки от Протокол 3 на Ционските Мъдреци, от световния ционистки конгрес в Базел от 1897 г.:
– ...Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още едно малко пространство, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръга на символичната ЗМИЯ, с която ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи...

И друг цитат от тези протоколи:
"Още от времето на Френската революция, на която дадохме името - "велика", ние водим народите от едно разочарование, към друго..."
цитирай
2. danailvdimitrov - момчето е доста объркано...както и повечето такива у нас
24.08.2013 15:41
смесва в едно знаме ,православие, девиза на Баварските "Илюминати"- "Свобода или смърт", сивия вълк виещ към луната, който е национален тотем на турците и масонската емблема- "череп и кости" на ложата "Череп и кости "основана в Йеил през 1848г.

За Фердинанд ,частично е прав: той беше главният инициатор на Междусъюзническата война, навярно подбуден от неговите хора-масони зад граница, за да забие клин в Православната коалиция, която беше вече разбила на пух и прах финансираната от Запада Турция и на практика я беше изтикала вън от Европа.

За съжаление такова ни е православието- сбъркано. И у нас и у Сърбия и у Косово, нали сме си един народ-едни и същи са ни грешките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 563547
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930