Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2013 23:55 - ИСТИНАТА ЗА РАКА – ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ ПРЕЧИ...
Автор: krutata Категория: Политика   
Прочетен: 3911 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
“Всеки трябва да знае, че “войната с рака” е една голяма лъжа.” - 

 

 

Д-р Лайнъс Полина - Двукратен лауреат на Нобелова награда

imageПонастоящем всеки десети жител на планетата умира от рак, а ако тези тенденции се запазят, до края на века всеки пети или шести човек ще умира от тези истински социално значими заболявания… 

В тази подробна и изчерпателна статия на д-р Гълъбов са изложени факти, които доказват, че умишлено раковите болести биват култивирани, а “войната”, която се води срещу тях всъщност носи милярди печалби на конвенционалната медицина и фармацефтичната мафия.

 

 

 

В нашата страна годишно заболяват около 24 000 души от рак, 15 000 умират, а общият брой на болните е над 150 000. Общата заболеваемост от злокачествени новообразувания у нас през последните години нараства с около 1,5% годишно, а смъртността се увеличава с около 3%… Голямо здравно и социално значение за нашата страна има фактът, че ракът е много честа причина за смъртността и инвалидизирането на хора в работоспособна възраст…

 

 

 Вече се знае, че 80-90% от злокачествените тумори се причиняват от известни фактори на околната среда, свързани с начина на живот на съвременния човекСпоред обобщените данни на Световната Здравна Организация (СЗО) най-голям относителен дял заема начинът на хранене, следван от тютюнопушенето (общо обуславят около 60-70% от смъртността от рак), репродуктивното и сексуалното поведение, алкохолизма, професионалните фактори, замърсяването на околната среда, прекомерната употреба на лекарства и др

Смъртността от белодробен рак: се е увеличила 25 пъти от 1930 г. до сега, като 5-годишният период на преживяване за времето от 1977 до 1985 е обхващал само 11% от заболелите. Пушачите и месоядните по-често заболяват от белодробен рак.

 

 

  

    “Войната” на конвенционалната медицина с рака очевидно е пълен провал. А лечението, което се предлага, много често убива по-бързо болния или му причинява допълнителни страдания.

 

 

 Затова официалните институции непрекъснато се опитват да прикрият тези истини. Джон Бейлар, бивш редактор на “Ю Ес джърнъл ъф дъ нешънъл кенсър инститют”, работил за изданието 25 години, съобщава през 1985 г. на годишната среща на Американската асоциация за напредък в медицината, че понастоящем все повече хора с доброкачествени или леки заболявания се включват неправомерно в статистиките на излекуваните от рак. Това става, за да се оправдае официалната политика, която се води. Друга тактика, която се прилага, за да се убеди обществото в напредъка на антираковата индустрия, е да се обяви пациентът за излекуван, ако е преживял 5 г. след поставянето на диагнозата и терапията, независимо че скоро след това може да е починал.

Според Франк Вийвел, директор на “Хора срещу рака”, в САЩ разходите свързани с това заболяване, са повече от 100 млрд. годишноза лечения, които са едновременно неефективни и нехуманни“. Броят на заболелите и на починалите продължава да расте въпреки влаганите огромни и непрекъснато увеличаващи се финансови средства за изследване и лечение. 
  

За да добиете представа за манипулацията в тази област на медицината от страна на здравните власти и индустрията, бих искал да ви запозная с изследванията и лечебните постижения на някои учени и лекари и натиска оказван върху тях.  

 

 

Д-р Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия.

И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което “не можеш да откажеш”. Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).

 

 

През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията “Бърнет Лаб” в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена.

 

 

Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на “Нортуестърн скул ъв медисин”, Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, “да се оттегли в пенсия” и заминал за Мексико. 

    Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. – годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило “война на рака”.    

 

 

Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството.

 

 

За да разберете за какви пари става въпрос и чии “права” се защитават от властите, бих искал да уточня, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!

Продан Христов се опитва неколкократно да регистрира откритието си в България още през 80-те години, по времето на управлението на Тодор Живков, както и по-късно през 90-те, като се обръща към МНЗ, но без резултат. Очевидно отговорните висши чиновници в медицинските и правителствените инстанции, от които зависи изпитанието и приложението на лекарството, служат на чужди интереси и на собствения си егоизъм, а не на народа и на страната си. 

 

 

Ако бъде открито и въведено такова лекарство, което помага на организма да се справи с раковите заболявания, това означава край на милиарди долари годишна печалба от химиотерапия, облъчване, хирургически операции и всичко, което обслужва цялата тази индустрия, защитаваща болестта.   

Както става ясно по целия свят броят на болните и умиращите от злокачествени заболявания непрекъснато се увеличава.

 

 

В обявената от медицинските институции “война на рака” милиони долари се вземат от данъкоплатците и се хвърлят за една кауза, която предварително е обречена на провал. Двукратният лауреат на Нобелова награда и “баща” на ортомолекулярната медицина д-р Лайнъс Полина, казва:

“Всеки трябва да знае, че “войната с рака” е една голяма лъжа.”




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krutata
Категория: Политика
Прочетен: 563660
Постинги: 263
Коментари: 188
Гласове: 211
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930